Regisztráció

A regisztráció az a helyszín, ahol először kapcsolatba lép velünk a versenyző. Itt kapják meg a rajtcsomagot, amely többek között tartalmazza a rajtszámot, úszósapkát, karszalagot is. Ezen a helyszínen csütörtöktől vasárnapig van szükségük segítségre, és fontos, hogy beszélj legalább egy idegen nyelven.

Depo

A depóban a versenyzők a segítségeddel a lehető leggyorsabban cserélhetik a felszerelésüket két versenyszám között. Ezen a területen elsősorban a kerékpárok, valamint a váltózsákok elhelyezésénél számítunk a segítségedre. (csütörtök-péntek-szombat)

Frissítőállomások

Ezen a területen a feladatod a versenyzők ellátása a megfelelő energia-utánpótlással. A kerékpáros- és futópályán energiaszeleteket és zseléket, különféle italokkal töltött kulacsokat és poharakat, valamint friss gyümölcsöt kell adnod a versenyzőket egy nagy adag szurkolás kíséretében, segítve ezzel őket abban, hogy teljesíthessék a versenytávot. (péntek-szombat-vasárnap)

Célterület

Ezen a területen az elsők között lehetsz, akik az érmeik nyakba akasztásával gratulálhatnak a versenyzőknek a nehéz verseny után. (péntek-szombat-vasárnap)

Információs pont

Itt a versenyzőket, nézőket és a helyszínre kilátogatókat kell ellátnod a szükséges információkkal a versennyel és a területtel kapcsolatosan.